Cheeses from Turkey

[No abstract available]

Yazar Uzunsoy I.
Özer B.
Yayın Türü Book Part
Tek Biçim Adres https://hdl.handle.net/20.500.12628/4643
Tek Biçim Adres 10.1002/9781119046165.ch00
Koleksiyonlar Araştırma Çıktıları | WoS | Scopus | TR-Dizin | PubMed | SOBİAD
Scopus İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
Dergi Adı Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
Sayfalar 191 - 192
Yayın Yılı 2017
Eser Adı
[dc.title]
Cheeses from Turkey
Yazar
[dc.contributor.author]
Uzunsoy I.
Yazar
[dc.contributor.author]
Özer B.
Yayıncı
[dc.publisher]
Wiley-IEEE Press
Yayın Türü
[dc.type]
bookPart
Özet
[dc.description.abstract]
[No abstract available]
Kayıt Giriş Tarihi
[dc.date.accessioned]
2019-12-23
Açık Erişim Tarihi
[dc.date.available]
2019-12-23
Yayın Yılı
[dc.date.issued]
2017
Tek Biçim Adres
[dc.identifier.uri]
https://dx.doi.org/10.1002/9781119046165.ch00
Tek Biçim Adres
[dc.identifier.uri]
https://hdl.handle.net/20.500.12628/4643
ISBN
[dc.identifier.isbn]
9781119046165; 9781119046158
Yayın Dili
[dc.language.iso]
eng
Haklar
[dc.rights]
info:eu-repo/semantics/closedAccess
İlk Sayfa Sayısı
[dc.identifier.startpage]
191
Son Sayfa Sayısı
[dc.identifier.endpage]
192
Dergi Adı
[dc.relation.journal]
Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics
Görüntülenme Sayısı ( Şehir )
Görüntülenme Sayısı ( Ülke )
Görüntülenme Sayısı ( Zaman Dağılımı )
Görüntülenme
3
09.12.2022 tarihinden bu yana
İndirme
1
09.12.2022 tarihinden bu yana
Son Erişim Tarihi
13 Aralık 2023 05:31
Google Kontrol
Tıklayınız
abstract available]
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms